26 mars 2014

Nya dies!

Jag älskar dies. När jag inte har så mycket pengar att handla för är det dies jag köper allra helst, även om  det då brukar bli tejp, lim och enfärgade papper som är slut och måste fyllas på. På kortet här nedanför har jag använt sex nya dies. Några av dem har jag sett framförallt Johanna använda och nu framstår jag väl som en riktig härmapa (vilket jag är iofs ;)) men de här diesen är ju sååå fina! Det är de här jag pratar om:
Bladen är från Marianne Design (skulle vilja ha ALLA dies därifrån) och ovalen är från Joy Craft.

Jag har också använt den här bladdiesen från Tim Holtz som jag haft mina ögon på ett tag:Sen har jag letat ett tag efter en större blomdie som INTE är en rosdie. Därför var jag glad när jag hittade den här från Sizzix:


När jag känner att det saknas något på ett kort brukar jag sätta dit pärlor, men jag försöker göra andra saker än de jag känner mig bekväm med så på det här kortet stämplade jag bläckfläckar och på kortet under använde jag knappar, även om det är pärltrim på det också.
Fjärilen är en chipboard dekoration som jag färgade med Distress Inks och sen värmeembossade med några lager klart embossingpulver.

Jag använde en teknik på det här kortet som en del kallar die cut inlay, jag kallar det puzzle inlay. Jag har beskrivit metoden här. Den är lite pillig men jätterolig. På det här kortet är det doilyn som är inlagd i bakgrundspappret så att det ligger helt platt. Papper från Paper Loft, på det andra kortet från Heartfelt Creations.

3 kommentarer:

 1. Tusen tack för ditt besök hos mig så jag hittade hit till dig.
  Har tittat igenom din underbara blogg och så mycket fint du har gjort.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Haha du är söt :) man får vara härmapa... det är jag också ;)
  Super fina kort och jag älskar också dessa dies

  SvaraRadera
 3. Jag glömde ju skriva en sak...
  Jag utmanar dig att skapa ett kort i färgen VITT :D

  SvaraRadera