10 mars 2014

Nya papper!

Jag älskar mönsterpapper och köpte massor av olika serier förut. Till slut fick jag så dåligt samvete för att jag köpte på mig utan att hinna använda upp alla papper att jag gav mig själv köpstopp. Senaste året har jag bara köpt julpapper för det hade jag knappt inga samt Vintage Autumn av Maja Design för den serien ville jag verkligen ha. Men nu är jag så himla trött på de papprena jag har att jag bestämde mig för att köpa lite nya. Jag beställde de i helgen så de har inte hunnit komma ännu men vad jag längtar efter att få använda dem! Jag beställde allihop från Scrapbruket. Först ut är en serie från Docrafts:


Färgerna är superfina och så gillar jag de mysiga vintagemotiven. Sen har vi en kollektion från FabScraps:


Jag har sett flera scrappare göra kort med papper med naturmotiv bl a Johanna som alltid gör UNDERBARA kort :) Så jag ville ha några papper med det stuket. Heartfelt Creations har papper lite åt det hållet också. Jag beställde två serier:
Sen köpte jag två serier från K-Design, också åt samma håll som de andra. Jag får hoppas att jag inte tröttnar på alla naturpapper i samma stuk nu :)
Jag hittade en favoritserie som jag inte sett på länge eftersom den utgått. Älskar färgerna på de här papprena från Paperloft:


Till sist beställde jag en serie från Prima. Kombinationen rött-svart är något jag börjat gilla på sista tiden.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar