11 mars 2014

Svart med rosa och svart med rött

Jag har gjort en del kort på sista tiden som jag inte lagt ut på bloggen. Här är två av dem i alla fall.
 
Det här kortet blev jag så himla nöjd med. Tycker kombinationen ljusrosa-svart är så fin. Jag använde papper från Rondelle collection av Prima. De har jag haft sen de kom ut men inte gjort så många projekt med.

Jag älskar alla mina dies men den här ovalen från My Favorite Things är en som jag använder ofta för den passar till allt:

*My Favorite Things OVAL DAINTY DOILY Die-Namics MFT
 
Jag använde en annan favoritprodukt på det här kortet också, Enamel Accent. Det är som Glossy Accent fast med färg. Än så länge finns de bara i svart och vitt men jag hoppas det kommer fler färger.

Jag har inte gillat Primas Engraver collection förut men jag har börjat tycka om den på sistone. Tycker det blir så fint när man kombinerar de här papprena med rött. Det blev nästan julkänsla på det här kortet men det gör inget :)

Jag stämplade lite bläckfläckar här och var och så använde jag en annan favoritdie från MFT, likadan som ovalen fast en cirkel istället:

*My Favorite Things DAINTY LACE DOILY Die-Namics MFT

1 kommentar:

  1. Wow så snyga kort :D helt underbara *ler*
    Jag tog frakt som går spåra, och den gick på 130 kr men då beställde jag för flera hundra.. *ler* Så jag tycker det var värt det....

    SvaraRadera