29 mars 2014

Utmaning och present från underbara Johanna!

Superduktiga och supergulliga Johanna gav mig en utmaning att skapa ett kort helt i vitt och inte nog med det, hon skickade ett av sina fantastiska kort till  mig! Jag blev så himla glad. Och vad roligt det var att hålla i ett kort i verkligheten från någon vars konstverk man bara beundrat på bild förut :) Här är kortet jag fick av Johanna:
 
Och som inte det vore nog skickade hon mig den här kollektionen från Maja Design (glömde ta bild så det får bli en från nätet):
 
Jag hade tänkt skaffa de här papprena till nästa jul så det var den perfekta presenten till mig. Och när jag hade de framför mig upptäckte jag att de går precis lika bra året runt så nu ska det skapas med fina papper!


Nu till Johannas utmaning, att skapa ett kort helt i vitt. Ja, det var sannerligen en utmaning för jag skapar aldrig bara i vitt. Jag har gjort det EN gång förut. Det var när jag inte scrappat så länge och det blev INTE bra. Men förhoppningsvis har jag lärt mig lite sen dess. Jag tänkte att det nog skulle bli bäst att hålla kortet så enkelt som möjligt och det tror jag var ett klokt beslut.

Det var dessutom sjukt svårt att fota det här så jag fick justera kontrasten och ljusstyrkan i efterhand. Men jag fick till ett kort helt i vitt som jag inte är helt onöjd med och dessutom blev det clean & simple, en stil jag heller nästan aldrig använder. Så två flugor i en smäll kan man säga :)

Jag gav Johanna en utmaning också, att lifta ett av mina kort och det gjorde hon så här föredömligt:


Och så här ser kortet hon liftade ut:
 

Tack snälla Johanna för allting! Nu har jag plockat ihop lite saker till dig. Ska bara mejla om din adress så bör du ha det i början på nästa vecka :)

1 kommentar:

  1. *ler* det var så lite så... och du behöver verkligen inte skicka något till mig. Jag ville bara glädja dig och dessa maja papper funkar fint skapa med även om man inte gör julkort ;).
    Ditt kort blev fantastiskt fint... det är nämligen jätte svårt göra ett kort i enbart vitt. :D Så du gjorde det jätte bra.
    kraaaaaaaaam

    SvaraRadera