18 mars 2014

Mina favoritbloggare

Jag läser ganska många scrapbloggar och prenumererar på en hel del scrappare på youtube. Men jag har tre favoriter som jag besöker i stort sett varje dag för att se om de lagt upp något nytt. Två av dem har jag följt länge och den tredje i några månader.

Min absoluta favorit någonsin är Johanna "pojjo". Hon har en unik stil och varje kort och projekt hon gör blir så vackert att jag kan bli sittande en lång stund och bara beundra hennes konstverk. Hon är verkligen en stor inspirationskälla för mig. Jag har följt hennes blogg i två år kanske men inte börjat kommentera förrän på sista tiden.

Sedan har vi Anne som har bloggen Anne's paper fun. Hon har också inspirerat mig massvis och jag blir imponerad av allt hon gör. Hon har också en unik stil och gör de mest underbara tags och kort. Henne har jag följt i kanske ett års tid.

Den tredje bloggaren upptäckte jag genom Johanna. Hon heter Klaudia och är en polsk bloggare. Hennes kort är helt makalösa, det ena överträffar det andra och hon har också en unik stil. Jag har lärt mig så mycket från alla de här tre scrapparna.

Jag avslutar med ett kort jag gjorde för några månader sen men glömt att publicera. Papper från Graphic 45 French Country collection.

1 kommentar:

  1. hihihi men du är ju alldeles för jätte söt <3 :D Jag blir ju så rörd så jag vet knappt vad jag ska säga. Tusen tack snälla du.
    Ja de andra två du nämt är helt fantastiska.. där ligger man i lä *ler* Men skapande ska vara för det är kul. Inte för att vara bäst ;)
    kraaam sötis

    SvaraRadera